You are here

Hamarosan elkészül a győri Garzon Pláza

Hamarosan elkészül a győri Garzon Pláza. Alig 2 hónap múlva elkészülhet az egykori Vadász-laktanya fejlesztése, ahol többek között 40 lakás és 16 üzlethelyiség kap helyet.

Az épület kivitelezési munkálatait augusztusban kezdték a szakemberek és ha a továbbiakban is az ütemterv szerint halad az építkezés, akkor március elején már az átadást ünnepelheti a tulajdonos, Matusz Balázs.

Aki régen járt a Vasvári Pál utca környékén talán meg sem ismeri a valaha laktanyaként funkcionáló épületet. A homlokzat és a tető új köntöst kapott, új nyílászárókat szereltek be, de természetesen a belső tereket is renoválták a szakemberek.

Gőzerővel zajlik a munka, hiszen a tulajdonos, Matusz Balázs tervei szerint március elsején átadhatják a 40 lakásból és 16 üzlethelyiségből álló ingatlant. Már az első mintaotthon is elkészült, itt a Garzon Plázában egyébként 25 és 55 négyzetméter közötti, bebútorozott, modern lakásokat kínálnak majd az érdeklődőknek, de számos extra szolgáltatást is kaphatnak a leendő lakók. Például használhatják ezt a felső szinten épülő hatalmas medencét, valamint a mosodát és a közösségi tereket is.

A tulajdonos egyébként 400 millió forintot invesztált a beruházásba, de ahogy az a képeken is jól látszik a munka meghozza gyümölcsét. Az utolsó fázisban már csak a parkolók kialakítása és a parkosítás marad hátra. (Revita TV)