You are here

Győri hulladéknaptár 2012 - GYŐR-SZOL hulladéknaptár 2012

Győri hulladéknaptár 2012 - GYŐR-SZOL hulladéknaptár 2012 - A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a napokban adja postára a 2012. évi Hulladéknaptárt. A dokumentumból mindenki megtudhatja, hogy a saját szolgáltatási helyén – címén – mely napokon aktuálisak az egyes szolgáltatások, így a bio és maradék, vagy a vegyes hulladékgyűjtő edények ürítése, a kukamosás, és ahol működik, ott a házhoz menő zsákos szelektív gyűjtés.

A Győri ügyfelek részére a dokumentumon megtalálható a használható hulladékudvarok felsorolása. A más településekre kézbesített Hulladéknaptárak alján a közszolgáltató megjelöli azt a konkrét hulladékudvart, amely az adott címről a legközelebb elérhető.

A naptárban feltüntetésre kerül a fogyasztási hely kódja és a cím annak érdekében, hogy mindenki a saját személyre szabott naptárját kaphassa meg. A korábbi évek naptárjához képest változás, hogy a szerkesztés miatt akár normál falinaptárként is használható. A tervek szerint a minden évben kiadott naptár a hulladékgazdálkodási rendszer minden szolgáltatási elemét tartalmazni fogja ügyfélre szabottan.

A Hulladéknaptár hátoldala is sok hasznos információt tartalmaz, ezen a felületen a GYŐR-SZOL Zrt. a háztartásban leggyakrabban keletkező, összegyűlő hulladékok elhelyezéséhez kíván segítséget nyújtani a fotókkal is illusztrált „Mit hova dobjunk?” táblázattal.

A Hulladéknaptárt az ügyfelek az alábbiak szerint kapják meg:

  • - kétkannás gyűjtéssel (bio és maradékos edénnyel) rendelkező fogyasztók a számlával együtt,
  • - egyben fizető társasházak: a közös képviselő vagy könyvelő a számlával együtt,
  • - felosztott díjfizetésű társasházak: közös képviselő az ürítési tájékoztatóhoz csatoltan.

(gyor.hu)